اطلاع رسانی در خصوص تغییر در نحوه همانندجویی

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۴ کد : ۴۱۱۸ دانشجویان

قابل توجه همکاران و دانشجویان گرامی جهت اطلاع از تغییرات روش همانندجویی

دانشجو جهت دریافت درصد مشابهت (همانندجویی ) لازم است در سایت https://tik.irandoc.ac.ir اقدام به همانندجویی فایل پایان نامه / رساله خود نماید.

نکات مهم:

در صورتی که اولین بار است که وارد سایت tik.irandoc.ac.ir می‌شوید باید نام نویسی کنید و سپس بقیه مراحل را طی کنید.

اولویت ایمیل دانشجو جهت همانندجویی، ایمیل شخصی مندرج در سامانه جامع آموزش می‌باشد. در صورتی که ایمیل شخصی خالی بود از ایمیل دانشگاهی استفاده نمائید.

مسیر مشاهده ایمیل درج شده در سامانه آموزش برای دانشجویان عبارتست از: اطلاعات شخصی و کلی---مشاهده اطلاعات ثبت شده در سامانه---پردازش پست الکترونیکی و شماره دانشجو

دانشجو ملزم است که بعد از دریافت درصد همانندجویی و گواهی آن از روش فوق، مقدار درصد و گواهی مربوطه را در فرایندهای درخواست تصویب موضوع و درخواست دفاع ثبت نماید تا استاد راهنما و … آن را بررسی و تأیید نمایند.

( ۱۵۱ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.