ضوابط و شرایط صدور مدارک تحصیلی(گواهی موقت-دانشنامه) مخصوص دانش آموختگان زن

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۱:۵۵ کد : ۳۲۰۲ دانش آموختگان

ضوابط و شرایط صدور مدارک تحصیلی (گواهی موقت-دانشنامه)

مخصوص دانش آموختگان زن

۱- شرایط دریافت گواهی موقت: کلیه دانش آموختگان زن (به استثناء افراد بورسیه، متعهدین خدمت به آموزش و پرورش، قوه قضائیه وسایر ارگانها) پس از دانش آموختگی می‌توانند از طریق همین سامانه درخواست گواهی موقت دهند.

۲- شرایط دریافت دانشنامه و ریزنمرات فارسی رسمی:

• دانش آموختگان دوره های شهریه پرداز (شبانه، نوبت دوم و مجازی) درصورت نداشتن بدهی به صندوق رفاه دانشجویان و داشتن دانشنامه مقطع قبلی (مخصوص فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری) می توانند مستقیماً ًدانشنامه دریافت کنند.
  • دانش آموختگان دوره های روزانه درصورت احراز یکی از شرایط ذیل می توانند دانشنامه دریافت کنند:

الف - ارائه گواهی انجام کار و سوابق بیمه تایید شده به میزان تعهد آموزش رایگان پس از دانش آموخته شدن.

ب - ارائه نامه از وزارت کار مبنی برعدم کاریابی در مدت شش ماه انتظار بدیهی است در زمان ارائه نامه از وزارت کار یکسال باید از تاریخ دانش آموختگی گذشته باشد.

ج - خرید تعهد آموزش رایگان.

د - داشتن دانشنامه مقاطع قبلی و نامه لغو تعهد (مخصوص دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری) در کلیه موارد بالا الزامیست.

توجه:

دانش آموختگان بورسیه، متعهدین خدمت به آموزش و پرورش، قوه قضائیه و سایر ارگانها هیچگونه مدرکی دریافت نمی کنند و پس از اعلام فراغت از تحصیل از سوی پردیس / دانشکده, توسط اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه به نهاد و یا ارگان مربوطه تائیدیه تحصیلی ارسال خواهد شد. بدیهی است صدور هرگونه مدرک تحصیلی برای اینگونه افراد منوط به پایان مدت تعهد خدمت آموزش رایگان و اتمام دوره تعهد آنها به آن سازمان و ارائه نامه از ارگان مربوطه مبنی بر بلامانع بودن تحویل مدرک می باشد.

نکته: دانش آموختگانی که درچند مقطع تحصیل نموده اند باید درخواست دانشنامه خود را ازپایین ترین مقطع تحصیلی خود ارائه دهند.