مدارک لازم جهت دریافت دانشنامه و ریز نمرات رسمی فارسی در کلیه مقاطع

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۲ کد : ۳۱۸۱ دانش آموختگان

مدارک عمومی:

• تصویر گواهی موقت (در صورتیکه دریافت شده باشد).
  • ارائه تسویه حساب قطعی (در صورت وجود بدهی) از واحد محل تحصیل.

تبصره: دانش آموختگان ساله‌ای ۱۳۸۵ لغایت ۱۳۶۱ موظف هستند ابتدا به اداره کل امور دانشجویی دانشگاه مراجعه و بعد از دریافت فرم میزان بدهی تأیید شده به صندوق رفاه مراجعه نمایند.

• تصویر دانشنامه و فرم نحوه انجام تعهد آموزش رایگان در مقاطع قبلی (جهت دریافت دانشنامه مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی).
  • تصویر کارت ملی
  • در صورت داشتن تغییرات شناسنامه‌ای، ارائه تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات

مدارک اختصاصی: (با توجه به نوع ورود و وضعیت تحصیلی)

• شاغلین آموزش و پرورش: ارائه نامه مبنی بر بلامانع بودن صدور و تحویل مدرک تحصیلی به انضمام فرم ۵۰۲
  • اعضای رسمی سپاه: ارائه نامه عدم تعهد به سپاه و بلامانع بودن صدور و تحویل مدرک تحصیلی (با ذکر تاریخ دقیق شروع به کار)
  • متقاضیان استفاده از طرح بیکاری: اصل گواهی عدم امکان کاریابی تأیید و مهرشده از وزارت کار.

تبصره ۱: دانش آموختگانی که در ایران حضور ندارند نمی‌توانند گواهی فوق را ارائه نمایند.

تبصره ۲: برای فارغ‌التحصیلان ذکور مشمول، گواهی فوق باید حداقل یکسال پس از صدور کارت معافیت دائم یا کارت پایان خدمت گذشته باشد.

تبصره ۳: گواهی فوق در صورت اشتغال در مقاطع تحصیلی بالاتر (در دوره روزانه دانشگاه‌های دولتی) پذیرفته نمی‌شود.

• بازنشستگان، ارائه تصویر حکم بازنشستگی.
  • اعضا هیأت علمی بورسیه: ارائه نامه لغو تعهد بورس از اداره کل بورس وزارت علوم.
  • ارائه گواهی سابقه کار به همراه گواهی رسمی و تأیید شده سابقه بیمه (از زمان شروع به کار تا زمان اشتغال برابر مدت زمان تعهدات آموزش رایگان).

ارائه یکی از مدارک زیر برای افراد ذکور:

• تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا معافیت موقت در مدت اعتبار آن.
  • گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی (با ذکر عدم دارا بودن غیبت).
  • گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع بالاتر با درج تاریخ اعتبار گواهی مربوطه و شماره معافیت تحصیلی.
  • برگ سبز آماده به خدمت بدون مهر غیبت در مدت اعتبار آن.
  • کارت محرومیت از انجام خدمت که به استناد قوانین قبلی صادر شده باشد.
  • نامه اشتغال به کار به صورت امریه از محل مربوطه با ذکر تاریخ شروع به کار.

توجه:

۱- دانشنامه و ریز نمرات رسمی فارسی همزمان باهم و با یک درخواست صادر می‌گردد.

۲- از آنجا که تحویل مدرک از طریق پست انجام می‌گردد لذا درج صحیح و کامل نشانی و شماره تماس الزامی می‌باشد.

۳ - حداقل مهلت دریافت دانشنامه یک ماه می‌باشد.

۴- در صورت دریافت گواهی موقت، اصل آن را به نشانی تهران- خ ۱۶ آذر – نبش نصرت –پلاک ۵۸ – معاونت آموزشی دانشگاه تهران – اداره دانش آموختگان پست نمائید.

اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران

اداره دانش آموختگان