امکانات سامانه آموزش مختص دانش اموختگان

۰۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۱ کد : ۳۱۷۵ دانش آموختگان

به استحضار می‌رساند که از تاریخ ۲۱ آذرماه ۱۳۹۵ درخواست‌های زیر صرفاً از طریق این سامانه (سامانه جامع آموزشی) قابل اخذ می‌‌باشد:

• درخواست صدور کارنامه انگلیسی رسمی
  • درخواست صدور کارنامه انگلیسی غیر رسمی
  • درخواست برابر اصل نمودن مدارک دانش آموختگی (دانشنامه –گواهی موقت و ریز نمرات)
  • درخواست دانشنامه و ریز نمرات تأیید شده

از تاریخ مذکور به درخواست‌های فوق الذکر که از طریق سامانه مدیریت درخواست‌های آموزشی دانشجویان (مداد) ارسال می‌شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

در ضمن ورود به سامانه جامع آموزش فقط از طریق احراز هویت مرکزی امکان پذیر است و برای این منظور داشتن شناسه یکتای دانشگاه تهران الزامی می‌باشد.

لازم بذکر است که دانشجویان و فارغ التحصیلانی که پست الکترونیکی دانشگاه تهران را دارند شناسه یکتای آنها همان آدرس پست الکترونیکی است.