اطلاعیه ثبت نام معرفی شدگان متمم دکتری سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران اطلاعیه شماره (۶)

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۳ کد : ۳۱۶۶ دانشجویان

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۹۵ که جهت مرحله دوم (به صورت متمم) از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند:

ثبت نام داوطلبین از تاریخ 1395/02/28 لغایت 1395/03/04 از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه صورت می‌پذیرد. داوطلبین محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران (Academics.ut.ac.irمراجعه نمایند.

خواهشمند است پس از انجام ثبت نام الکترونیکی با مراجعه به وبگاه پردیس / دانشکده مربوطه، نسبت به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان و مکان ارزیابی مرحله دوم آزمون اقدام نمایند.

بر اساس دستورالعمل نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی دانشگاه تهران در رشته هایی که دارای داوطلبان بیشتری باشند، پس از بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی از حایزین شرایط برای ارزیابی تخصصی و عمومی دعوت بعمل خواهد آمد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران