راهنمای ورود به سامانه آموزش

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۷ کد : ۳۱۵۷ دانشجویان

قابل توجه دانشجویان و فارغ التحصیلان محترم

دانشجویان و فارغ التحصیلان گرامی؛ ورود به سامانه جامع آموزش فقط از طریق سامانه احراز هویت مرکزی امکان پذیر است و برای این منظور داشتن شناسه یکتای دانشگاه تهران الزامی می‌باشد. بنابراین ورود از طریق سامانه آموزش با شناسه کاربری و گذارواژه قدیمی امکان پذیر نخواهد بود و شناسه کاربری و گذرواژه قدیمی تنها قابلیت ورود به سامانه پایان نامه را دارد.

• دانشجویان و فارغ التحصیلانی که پست الکترونیکی دانشگاه تهران را دارا می‌باشند شناسه یکتای آنها همان نام کاربری موجود در آدرس پست الکترونیکی است. به عنوان مثال اگر پست الکترونیکی دانشجوusername@ut.ac.ir باشد شناسه یکتای وی username خواهد بود.
  • شایان ذکر است که داشتن پست الکترونیکی لازم نیست و برای ورود به سامانه جامع آموزش تنها کافی است که شناسه یکتای خود را از سامانه مدیریت شناسه یکتا دریافت نمائید. ‌
  • در صورت فراموشی شناسه یکتا، از سامانه مدیریت شناسه یکتا (منوی فراموشی شناسه یکتا) اقدام نمایید.
  • در صورت فراموشی کلمه عبور، ا ز سامانه مدیریت شناسه یکتا (منوی فراموشی رمز عبور) اقدام نمایید

( ۲۳۳ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.