راهنمای درخواست حذف پزشکی توسط دانشجو

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۵ کد خبر : ۳۴۵۲ دانشجویان

لینک فیلم آموزشی راهنمای درخواست حذف پزشکی توسط دانشجو

جهت ثبت درخواست حذف پزشکی پس از مراجعه به سامانه جامع آموزش (سیستم گلستان)، از منوی پیشخوان خدمت اقدام نمایید. بر روی لینک " درخواست بررسی مسائل و مشکلات آموزشی دانشجو " و سپس بر روی "درخواست جدید" کلیک کنید. (تصویر شماره ۱)

تصویر شماره ۱

پس از بازشدن صفحه درخواست بررسی مسائل و مشکلات آموزشی دانشجو، اطلاعات فرم را تکمیل کرده و دکمه ایجاد را بزنید. (تصویر شماره ۲)

تصویر شماره ۲

پس از بازگشت به پیشخوان خدمت، در ردیف ایجاد شده از طریق آیکون "ارسال مدارک" مدارک مورد نظر را ارسال نمایید. (تصویر شماره ۳)

** فرم مربوط به درخواست را از لینک دریافت فرم (های) مورد نیاز دانشجو از بالای صفحه دانلود کنید و پس از پر کردن آن، از طریق لینک ارسال، فرم تکمیل شده را ارسال کنید. درج اسامی و تاریخ امتحان دروس الزامی می باشد.

از طریق آیکون "ارسال درخواست به کارشناس" درخواست را تایید و ارسال نمایید. (تصویر شماره ۳)

**پس از ارسال درخواست، باید به کارشناس آموزش دانشکده مراجعه نمایید و مدارک فیزیکی خود را تحویل دهید.

تصویر شماره ۳

پس از تحویل مدارک می توانید در پیشخوان خدمت، از طریق آیکون های "گردش کار آموزش" و "گردش کار اتوماسیون" از گردش کار خود مطلع شوید. (تصویر شماره ۴)

**بعد از ارسال نامه درخواست شما به اتوماسیون، با انتخاب وضعیت "خاتمه یافته" درخواست را ملاحظه نمایید. (تصویر شماره ۴)

تصویر شماره ۴