راهنمای امور دانشجویی در فرایند مکانیزاسیون فارغ التحصیلی

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۳ کد خبر : ۳۴۳۳ کارمندان

۱- تسویه حساب با امور دانشجویی و ورود اطلاعات مربوط به صندوق رفاه

شکل ۱- تسویه حساب با امور دانشجویی و ورود اطلاعات مربوط به صندوق رفاه

۱-۱- ثبت بدهی صندوق رفاه (پیش نیاز خاتمه)

در این مرحله باید از طریق پردازش پیش نیاز خاتمه اقدام به درج بدهی صندوق رفاه نمایید.

تسویه نقدی:

در فیلد سایر بدهی، مقدار بدهی و در فیلد پرداخت ۱، مقدار پرداخت دانشجو را وارد نمایند.

تقسیط:

در فیلد سایر بدهی، مقدار بدهی و فیلد های شماره دفترچه قسط و تاریخ آخرین قسط را وارد نمایند

عدم بدهی:

در فیلد سایر بدهی مقدار صفر را وارد نمایید.

۱-۲- اعلام تسویه اموردانشجویی

جهت انجام تسویه مربوط به اموردانشجویی از آیکون " اعلام تسویه اموردانشجویی " استفاده کنید.

۱-۳- ارسال مدارک بدهی صندوق رفاه

بنا بر وضعیت بدهی صندوق رفاه دانشجو باید یکی از مدارک زیر تائید شود.

شکل ۲- ارسال مدارک بدهی صندوق رفاه

نکته مهم: در هنگام تایید و ارسال درخواست دو گزینه برای انتخاب وجود دارد که هر دو به دانشجو پیامک می شود.

شکل ۳- تایید و ارسال

1. جهت درج اطلاعات تسویه حساب صندوق رفاه به سامانه آموزش‌مراجعه کنید.
  2. جهت مشاهده بقیه تسویه حساب خودبه سامانه آموزش‌مراجعه کنید.

انتخاب اول: جهت درج اطلاعات تسویه حساب صندوق رفاه به سامانه آموزش‌مراجعه کنید.که در این حالت در کادر توضیحات می توانید سوالات خود را درخصوص تسویه نقدی ویا تقسیط و... به دانشجو ارسال نمایید.

انتخاب دوم: جهت مشاهده بقیه تسویه حساب خود به سامانه آموزش‌مراجعه کنید که در این حالت بعد از اطمینان از ورود اطلاعات پیش نیاز خاتمه و مدارک تسویه نقدی یا تقسیط و تسویه موضوع امور دانشجویی، درخواست را تایید نمایید. پس از انجام تسویه حساب امور دانشجویی و تائید توسط کارشناس مربوطه، درخواست برای تکمیل بقیه تسویه حسابها به پیشخوان دانشجو ارسال می شود.