ضوابط و شرایط صدور مدارک تحصیلی(گواهی موقت-دانشنامه) مخصوص دانش آموختگان زن

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۵ دانش آموختگان

ضوابط و شرایط صدور مدارک تحصیلی(گواهی موقت-دانشنامه)

مخصوص دانش آموختگان  زن

1- شرایط دریافت گواهی موقت: کلیه  دانش آموختگان  زن (به استثناء افراد بورسیه،متعهدین خدمت به آموزش و پرورش،قوه قضائیه وسایر ارگانها)پس از دانش آموختگی می‌توانند از طریق همین سامانه درخواست گواهی موقت دهند.

2-شرایط دریافت دانشنامه و ریزنمرات فارسی رسمی :

• دانش آموختگان دوره های  شهریه پرداز ( شبانه ،نوبت دوم و مجازی ) درصورت نداشتن بدهی به صندوق رفاه  دانشجویان و داشتن دانشنامه مقطع قبلی(مخصوص فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ناپیوسته ،کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری) می توانند  مستقیما ًدانشنامه دریافت کنند.
  • دانش آموختگان  دوره های روزانه درصورت احراز یکی از شرایط ذیل می توانند دانشنامه دریافت کنند:

الف - ارائه گواهی انجام کار و سوابق بیمه تایید شده به میزان تعهد آموزش رایگان پس از  دانش آموخته شدن.

ب - ارائه نامه از وزارت کار مبنی برعدم کاریابی در مدت شش ماه انتظار بدیهی است در زمان ارائه نامه از وزارت کار یکسال باید  از تاریخ دانش آموختگی  گذشته باشد.

ج - خرید تعهد آموزش رایگان.

د - داشتن دانشنامه مقاطع قبلی و نامه لغو تعهد ( مخصوص دانش آموختگان  مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری) در کلیه موارد بالا الزامیست.

توجه:

دانش آموختگان  بورسیه ، متعهدین خدمت به آموزش و پرورش، قوه قضائیه و سایر ارگانها  هیچگونه مدرکی دریافت نمی کنند و پس از اعلام فراغت از تحصیل از سوی پردیس/ دانشکده, توسط اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه به نهاد و یا ارگان مربوطه تائیدیه تحصیلی ارسال خواهد شد. بدیهی است صدور هرگونه مدرک تحصیلی برای اینگونه افراد منوط به پایان مدت تعهد خدمت آموزش رایگان و اتمام دوره تعهد آنها به آن سازمان و ارائه نامه از ارگان مربوطه مبنی بر بلامانع بودن تحویل مدرک می باشد.

نکته: دانش آموختگانی که درچند مقطع تحصیل نموده اند باید درخواست دانشنامه خود را ازپایین ترین مقطع تحصیلی خود ارائه دهند .